Szórakozás

Aurelio több mint 2 milliót nyert totón

Aurelio (Array)
Aurelio (Array)

Még nincs másfél éve annak, hogy a helikopterező valóságshow sztár elvitte a VV fődíját: az autót, a lakást és a havi egy millió forintot egy éven át. Aurelio pénztárcáját pedig máris még több könnyen jött pénz duzzasztja. Édesapjával ugyanis sikerült egyedüliként kitölteniük egy hibátlan totószelvényt, amivel 2,2 millió forintot nyertek.

“Ott voltunk együtt a totózóban, mert éppen beváltottam az előző nyereményem, ami nagyjából negyvenezer forint volt. Édesapám azt mondta, töltsünk ki közösen egy szelvényt, én meg belementem. Aztán amikor ma reggel azzal a hírrel keltett fel, hogy nyertünk, egyszerűen nem hittem a fülemnek. És persze a legjobb az egészben, hogy mi voltunk az egyetlenek, akik helyesen tippeltek, így nem oszlik meg a nyeremény, hanem az összes pénz a mi zsebünkbe vándorol” – mesélte a Blikknek a megint nagyon szerelmes Aurelio, aki a nyeremény egy részét kedvenc luxusmárkájánál fogja elverni.

“Szerencsére nem arról van szó, hogy kenyérre kell ez az összeg. Bevallom, a VV-s nyereményemből is van még, mert befektettem azt az pénzt, úgyhogy ennek is meglesz a helye. Mondjuk, pár százezret biztosan elköltök majd ruhákra, mert már régóta nem voltam az Armaniban.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik