Szórakozás

Aurelio százezreket költ parkolási bírságokra

A VV-győztes rekordja eddig napi három csomag, de azt mondja, képtelen megjavulni.

Aureliot már megint lefülelték, amikor nyereményautójával egy rokkant helyen parkolt le szabálytalanul. A Blikk olvasóriportere a fotóért tízezer forintot kapott, ahogy azonban a helikopterező valóságshow sztár panaszolta, ő vagyonokat áldoz rossz szokására.

“Azt hiszem, késztetést érzek arra, hogy tilosban álljak meg, az emberek meg lefotóznak. Mindössze tíz percre szaladtam be a postára, szerintem nem tartottam fel senkit. De örülök neki, hogy valaki ezzel tízezer forintot keresett. Mert én viszont folyamatosan fizetek” – kezdte a napilapnak a VV-s barátnőit gyorsan kiheverő és újra szerelembe eső srác.

Aurelio ráadásul azt is bevallotta, hogy nem figyelmetlenségből szabálytalankodik, egyszerűen így kényelmes. “Tisztában vagyok a szabályokkal, ismerem a KRESZ-t, de ha épp ott van egy hely, akkor beállok, a rendőrök pedig megbüntetnek. Nagyon sok pénzt költök parkolási bírságokra, volt már példa arra, hogy egy nap hármat is bezsebeltem. Szégyellem, de nem tudok megjavulni. Valahogy mindig csak ott találok helyet, ahol nem szabad megállni.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik