Szórakozás

Toncsinak le kell innia magát, hogy hiteles szakértői vélemény születhessen a hangfelvételről

Habár egy igazságügyi szakértő már megállapította, hogy minden bizonnyal Antónia telefonált Hajdúéknak, az eredmény nem használható fel ellene.

Sarka Kata és Bálint Antónia csatája úgy tűnik, egyhamar nem fog véget érni. Toncsi továbbra is kitartóan tagadja, hogy ő zaklatta volna telefonon a Hajdú házaspárt, ezért megtette feljelentését ismeretlen tettes ellen. Eközben Sarkáék felkértek egy igazságügyi szakértőt, aki megvizsgálta a bizonyítékkánt szolgáló hangfelvételt. Toncsi ügyvédje azonban azt mondja, az eredmény nem hiteles, mivel a szakértő mulasztott.

“Ügyfelem is készíttet igaz­ságügyi szakvéleményt, de olyat, ami a már folyamatban lévő perben is hiteles és használható lesz. Ugyanis a bíróság csak az általa vagy közjegyző által kirendelt független szak­értői véleményt fogad el. Egy hanganyag elemzésekor kritérium, hogy a szakértő személyesen rögzítse a vizsgált hangmintáját, amit Sarka Kata felkért szakértője nem tett meg, az alapvető szakmai követelményeket elmulasztva. Ráadásul a hiteles szakértőnek olyan állapotban kell a vizsgálandó hanganyagot rögzíteni, amilyenben az állítólagos zaklató beszélt, ezért ügyfelemnek is illuminált állapotban kell mintát adnia” – mondta a Blikknek Hyross Virág, Antónia jogi képviselője.

A visszavonult celeb pedig még a részegségre is hajlandó, hogy bizonyítsa ártatlanságát. “Hajdúék hadjáratát érzem zaklatásnak, ami nem csak a munkámra, személyes megítélésemre hat negatívan. Kislányom a harmadik osztályt kezdi meg, ha őt éri bántó megjegyzés a cirkusz miatt, az már a gyermekem lelki fejlődését veszélyeztetheti. Többek között ezért is kértem közjegyző által kirendelt, független szakértőt, még akkor is, ha a hiteles eredményéhez – nem szívesen ugyan – a pohár fenekére kell néznem” – közölte Toncsi.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik