Szórakozás

Sarkának több bizonyítéka van Toncsi ellen

Idén már a második ügy miatt megy bíróságra egymás ellen Sarka Kata és Bálint Antónia. Sebestyén Balázsék jelenthetik a megoldást.

Néhány napja jött a hír, hogy Bálint Antónia állítólag részegen zaklatta Hajdú Pétert és Sarka Katát telefonon. A házaspár egy hangfelvétellel bizonyítja a hívást, Toncsi azonban tagadja, hogy ilyet tett volna, és azt mondja, hogy nem ő hallható a hanganyagon. Sarka és Toncsi cicaharcával már a rendőrség és a bíróság is foglalkozik, idén ez a második olyan ügyük, amely miatt jogi segítséget kellett kérniük – az első a jósnős botrány volt.

Ma reggel Sebestyén Balázsék mindkét szereplőt telefonon kapcsolták adásba a Morning Show-ban annak reményében, hogy kiderül az igazság. Sajnos nem jutottak előrébb: Sarka Kata és Bálint Antónia is végig a saját igazát bizonygatta, közben azonban kiderült, hogy nem csak hangfelvétel bizonyítja az állítólagos zaklatást.

“Ismerem illuminált állapotban is, azt hiszem ő volt”

“Én azt gondolom, hogy ismerem Toncsi hangját, ismerem illuminált állapotban is, azt hiszem ő volt. (…) Ez egy több mint hatvan perces beszélgetés volt, végig rögzítettem. Szó volt politikáról, más emberek magánéletéről, olyasmikről is, amikről csak mi tudunk. És még valami: ott volt velünk egy harmadik ember is, aki korábban szintén jóban volt Toncsival, köztük is zajlott egy párbeszéd, szintén olyan információkkal, amelyeket csak ők tudhatnak” – mondta a műsorban Sarka, aki hozzátette: ha nem is Toncsi volt a hívó, egy nagyon közeli barátja lehetett.

Hajdú Péter felesége szerint Antónia azért zaklathatta őket, mert “nincsen jó élete, nagy a nyomás rajta, és haragszik a nála boldogabbakra”. A másik fél szerint ez nem igaz.

“Egy ország előtt a hajamnál fogva cibálnak a földön”

“Nincsen rossz életem. Nincsenek közös barátaink és nem tudja, hogy élek. Egyedül nevelem a kislányom és minden fillérért megdolgozom. Bármennyire is szeretné, nem foglalkozom és nem foglalkoztam velük. (…) Nem, nem én vagyok. Tényleg gondolod, hogy részegen a gyerek mellett felhívok bárkit is? Főleg Hajdú Pétert és Sarka Katát, és hogy én mondanék ilyeneket? Tök egyértelmű, hogy nem én vagyok a felvételen. (…) Ráadásul nem szoktam részeg lenni, nem járok sehova, nem járok szórakozni, egyedül nevelem a kislányomat, reggeltől estig dolgozom azért, hogy enni tudjak neki adni” – mondta Toncsi.

A volt szépségkirálynő leszögezte: nem hagyja annyiban a dolgot, és ki fogja deríteni, hogy mi és ki áll a dolog hátterében. Az ügyvédjével már rendőrségi és bírósági feljelentést is tettek.

“Jobb dolgom is lenne, de nem hagyhatom hogy ezt tegyék. Egy ország előtt a hajamnál fogva cibálnak a földön…” – tette hosszá a felbőszült Bálint Antónia.

Balázsék a műsorban engedélyt kértek és kaptak Antóniától, hogy a rádió szakemberei összevessék a hangját a felvételen hallható illetővel, így hamarosan kiderülhet, hogy mi az igazság.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik