Szórakozás

Hangfelismerő szoftverrel vizsgálták Bálint Antónia hívását

Rádiós hangmérnököt kértek fel, hogy szakértőként döntsön a vitában: Igaz-e, hogy Bálint Antónia zaklatta telefonon Hajdú Pétert és feleségét?

A témára fogékonyakat már hetek óta lázban tartja, hogy végül is Bálint Antónia telefonált-e egy zűrös éjszakán Sarka Katáékhoz, vagy valaki más.

Sebestyén Balázs és kollégái néhány napja a Class FM Morning Showjában beszélgettek a két celebbel, akik nem tudtak dülőre jutni a hívó személyével kapcsolatban, ezért a rádiós felajánlotta, hogy egy tapasztalt hangmérnökre bízza a feladatot. A hangfelvételt hangfelismerő szoftver segítségével elemezték, az eredményt a héten hozták nyilvánosságra. Bár a hangfelvételt nem egy igazságügyi szakértő analizálta, hanem a rádió hangmérnöke a program segítségével – ezért például egy bírósági eljárásban sem használható fel –, mégis sokatmondó: a szoftver szerint bizony megegyezik Toncsi és a telefonáló hangja. Persze az ügy még mindig nincs lezárva.

“Nem derült ki semmi, ők egyezést véltek felfedezni, de azt az eredményt ki lehet dobni a kukába. Nem derülhet ki, hogy én vagyok, mert nem is hívtam őket. Nem és nem. Nem foglalkozom se Sarka Katával, se Hajdú Péterrel, majd a bíróság kideríti az igazat” – mondta a Borsnak haragosan Toncsi.

“Egyáltalán nem lepődtem meg az eredményen, számomra eddig sem volt kérdés, hogy ki hívott” – tette hozzá a lapnak Sarka.

Az előzményekről: Kata és férje egy baráti társasággal otthon szórakozott, amikor egy Antónia-hangú nő hívta, és orális kényeztetést ajánlott fel a Frizbi atyjának. A telefonáló durván sértegette Katáékat, bevallotta, hogy ivott, kislányának hollétével nem tudott elszámolni, majd mikor Hajdúné megkérdezte, hogy tulajdonképpen miért is telefonált, kijelentette, hogy ő bizony a szájával tenne Hajdú kedvére. Persze, közel sem ilyen stílusban.

Az ügyet állítólag már a rendőrség is vizsgálja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik