Szórakozás

Zimány Linda eltántoríthatatlanul szerelmes a milliárdos Kedves Ferencbe

Kiderült, hogy a modell melyik dúsgazdag magyar üzletemberbe habarodott bele.

Hétfő reggel már napvilágot látott a hír, mi szerint Zimány Linda megtalálta az igazit. Akkor csak annyit lehetett tudni, hogy az ismert úriemberrel, évekkel ezelőtt már hírbe hozták, most azonban lehullt a lepel és a gerlepár a Fókusz kamerái előtt vallott mindent elsöprő szerelméről.

“Nagyon ritkán szerepelek. Azért vállaltam, mert szerettem volna elkerülni a találgatásokat. Annyit elmondhatok, hogy nagyon boldogok vagyunk. Mindketten szinglik voltunk már hosszú ideje és reméljük, hogy most egy csodálatos szakasz kezdődik az életünkben, de a boldogságunkat szeretnénk megtartani magunknak” – kezdte a milliárdos Kedves Ferenc, aki azt is elmondta, hogy mit szeret párjában. “Linda amellett, hogy nagyon szép, egy zseniális, tündér nő, akinek olyan humora van, hogy imádok vele lenni. Egy ilyen nőért megéri felkelni és lefeküdni.”

A jogi diplomát szerzett modell hasonlóan a fellegekben jár. Kiderült, hogy sosem volt még ennyire szerelmes, mint most és azt is elmondta, hogy ezentúl nem teregeti ki a magánéletét.

“Így majdnem 30 évesen, hogy nővé értem és komoly érzéseim vannak, már jobban szeretem befelé élni a magánéletem. Nagyon erős a kötelék kettőnk között. Nem csak egy szimpla szerelemről van szó. Soha nem éreztem még senki iránt ilyen erős érzelmi kötödést és harmóniát. A mi kapcsolatunk kikezdhetetlen” – jelentette ki Linda, miközben szikrázott a levegő közte és szerelme között. (ja, nem…)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik