Szórakozás

Stohl András: A fiam olyan legyen majd, mint amilyen én vagyok

A színész három lányát is imádja, de úgy érzi, kisfia mellett tud saját édesapjához hasonló szülő lenni.

Stohl András és párja, Ancsika otthonába a Best újságírója látogatott el. A lapban közölt interjúból többek közt kiderül, hogy a színész kevés időt tölt ugyan szeretteivel, de kisebb gyermekei édesanyja így is példás apának tartja.

“Andris a világ legjobb édesapája! Úgy imádja a gyerekeit, mint senki” – áradozott a magazinnak Ancsika. Stohl maga úgy látja, édesapja volt számára a példakép; olyan szülő szeretne lenni, mint ő volt.

“Nagyon szerettem az apámat, gépészmérnök volt, csodálatos, férfias fickó. Nem volt könnyű ember, de tényleg jóban voltunk. (…) Tiszteltem, szerettem, mindig is olyan akartam lenni, mint ő. (…) A halála után is számomra ő volt a példakép, a minta, hogy milyen egy jó apa. Imádom a három lányomat, de valahogy mindig azt éreztem, ha lesz egy fiam, akkor tudok csak olyan apa lenni, mint amilyen ő volt. Azt akarom, hogy vigyen engem tovább, vigye tovább a nevemet, és olyan legyen majd, mint amilyen én vagyok” – mondta el a színész, aki azt is elárulta, nagy szüksége van arra, hogy szeressék, és hogy ő is nagyon szerethessen.

A teljes interjút a Best legfrissebb, ma megjelent számában tudja elolvasni, ahol fotókat is talál a színészről és cuki gyermekeiről.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik