Szórakozás

Nem gondoltuk, hogy Bálint Antónia ennyire mélyre tud süllyedni

Bálint Antónia (Array)
Bálint Antónia (Array)

Ennél már nincs lejjebb. Az exmodell még Rékasi Károly balesete kapcsán is képes saját élete kellemetlenségeit reklámozni.

Bálint Antónia folyamatosan azt hangoztatja, hogy a médiától tudatosan visszavonulva él, minek után ő már egy komoly üzletasszony. Éppen erre hivatkozva jelentette fel Sarka Katát, aki azt állította, hogy Toncsi jósokhoz és mágusokhoz jár, hogy megátkozza a Hajdú családot. A dolog kirobbanása után több jós, köztük az ismert Frabato is megerősítette Sarka állításait, de az ingatlanos celeb tagad.

Amikor már éppen kezdett csitulni az ügy és napok óta nem került szóba Bálint Antónia okkult tudományokhoz fűződő állítólagos kapcsolata, akkor az egykori szépségkirálynő gondolt egyet, és újra háborgott miatta. A kényszeres szereplési vágy megnyilvánulásán már meg se lepődnénk, de ahogyan mindezt tálalta, az lassan gyomorforgatóvá kezd válni. Toncsi a Rékasi Károly állapotáról szóló cikkünkhöz kommentelve panaszkodott “meghurcoltatása” miatt, utána persze odabiggyesztette jókívánságát az intenzív osztályon fekvő színésznek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik