Szórakozás

Bálint Antónia: Sarka Kata hazudik

Toncsi szerint Hajdúné lejárató kampányt indított ellene, azért, mert nem tudja elfogadni, hogy anno a férje barátnője volt.

Sarka Kata ma felettébb érdekes posztjában tálalt ki Bálint Antóniáról. A kétgyermekes anyuka azt állítja, hogy Toncsi, aki rendszeresen álnéven ír neki közösségi oldalán, jósnál átkozta meg egész családját. Az ingatlanügynökként dolgozó egykori szépségkirálynőtől pedig megérkezett a válasz.

“Nem járok jósokhoz. Van értelmes dolgom az életben. Sarka Katának nagy felelőtlenség folyton velem foglalkozni, és hazudni azoknak az embereknek, akik olvassák az oldalát. Soha semmilyen jóshoz nem mentem, nem hogy olyan dolgokra vetemedjek, amik ott le vannak írva. Soha senkinek a nevében nem írok, csak a sajátomban. Most akkor itt felszólítanám sarka anyukát, hogy fejezze be a hazudozást, amit nem tudom miért csinál velem kapcsolatban. Soha nem írok róla, nem foglalkozom vele. Édesanya vagyok, imádom a gyerekeket. Eszembe nem jutna bántani egy gyereket! Ezt már nem tudtam szó nélkül hagyni! Ennyi embert ne nézzen már hülyének!!! Fejezze be a lejáratásomat! A múltat nem lehet kitörölni! Azért meg ne hordjon rólam össze mindenféle hazugságot, mert nagyon régen egy pár voltunk a kedves férjével. Elmúlt! Van egy gyermekem. Mint édesanya kérem, hogy ne állítson rólam olyan dolgokat, amiket sosem tettem meg!” – írta Antónia, aki először poénnal próbálta meg elütni a dolgot.

Most jttem a jstlVan esly!

Posted by Bálint Antónia Rajongói Oldala on 2015. június 12.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik