Szórakozás

A mágus Frabato is kitálalt Bálint Antóniáról

Az exszépségkirálynő jósokkal való állítólagos kapcsolatáról újabb érdekes információk kerültek nyilvánosságra.

Bálint Antónia neve és a spirituális világ összekapcsolódása akkor kezdődött igazán, amikor Sarka Kata néhány héttel ezelőtt azt állította, hogy Toncsi jósokhoz és mágusokhoz jár, hogy rontást kérjen rá és családjára. Az egykori modell tagadta a vádakat, sőt kijelentette, hogy sosem járt még jósnál, hiszen nem is hisz bennük. Ezt követően azonban jelentkezett egy jósnő, aki szerint Antónia többször is megfordult nála, most pedig az ismert mágus, Frabato is mesélt Toncsiról.

“Volt egy rovatom egy hetilapban, ide többször is eljött a hívásomra. Miután elkészült a cikk, Antónia mindig a saját életével kapcsolatban kezdett faggatni. Amikor a Fábry-show producere volt a párja, arról érdeklődött, mikor lesz az esküvőjük. Csak annyit tudtam mondani neki: soha. Meg is sértődött, és azóta sem volt felhőtlen a viszonyunk emiatt. Mégis jött még hozzám: Hajdú Péterrel kapcsolatban az érdekelte, mikor lesz gyerekük. Mondtam, hogy lesz, de nem közös. Ez sem tetszett neki” – árulta el a Borsnak Frabato.

Találkozóikról fotók is készültek, de a ma már ingatlanközvetítéssel foglalkozó celeb továbbra is állítja, hogy nem áll kapcsolatban jósokkal és egyéb médiumokkal. “Sosem jártam jósoknál, látóknál. Frabatónál kétszer voltam, cikkek miatt” – zárta rövidre a kérdést Toncsi.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik