Szórakozás

Berki Krisztián exe: Velem ébredt, utána már Laurával feszített

Berki-Krisztian(960x640).jpg (berki krisztián)
Berki-Krisztian(960x640).jpg (berki krisztián)

Felbukkant a herevasalt celeb barátnője, aki azt állítja, hónapokig Berki eltitkolt szeretője volt.

Cserpes Laura és Berki Krisztián egy pár – ezt az érintettek egy közös interjúban erősítették még nemrég, véget vetve ezzel a találgatásoknak. Az idillinek festett képet most kissé árnyalja, hogy felbukkant egy hölgy, aki azt állítja, Berki az ominózus fotó elkészültekor is az ő ágyában ébredt fel.

“Mindig azt mondta, hogy engem akar megvédeni ettől az egész médiafelhajtástól, amiben ő él. Azon a bizonyos reggelen is vele ébredtem, együtt készülődtünk. Előttem vette fel a narancssárga felsőt, amelyben a Laurával közös képen feszít alig pár órával később…” – mondta el a Blikknek Zsuzska, aki a TV2 realityjének stábtagjaként, Costa Ricán ismerkedett meg a műsorvezetővel.

Fotó: Berecz Valter 

“A megérkezésünk után alig egy héttel már egy szobában laktunk. Mindent megosztottunk egymással, kitártam neki a lelkem, a szívem, úgy éltünk együtt mint egy pár. Bár mondtam neki, ha vajmi kis esély is van rá, hogy kibéküljön Pamelával, akkor kiszállok a kapcsolatból. (…) Az egész életébe belevont, találkoztam a legjobb barátaival, mindenkinek arról áradozott, hogy én vagyok a megfelelő lány számára, mert hibátlan vagyok, mint ő. (…) miközben nyilvánosan megtagadott, velem folyamatosan a közös jövőnket tervezgette, hogy milyen lakásba költözünk majd össze. Mi ez, ha nem szerelmes párkapcsolat?” – meséli a lapnak a nő, aki azt is elmondta, kapcsolatuk itthon is folytatódott, és miután látta a Laurával közös képet, személyesen kérte számon Berkit.

“Ő csak annyit válaszolt, hogy neki semmi köze Laurához, és ha ismerném, akkor nem kételkednék benne; ehhez képest az Aktívban azt mondta: már jó ideje együtt vannak.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik