Light

Berki és Cserpes Laura tartalmasan töltik együtt az éjszakákat

A műsorvezető és a szőke énekesnő másfél hónap után vállalták fel nyíltan bimbózó kapcsolatukat, aminek részleteiről is meséltek.

Miután Berki Krisztián titokzatos képeket osztott meg új szerelméről, nem kellett sok idő, hogy kiderüljön, a szőke lány nem más, mint Cserpes Laura. A nagy leleplezés után kamera elé álltak, hogy meséljenek friss románcukról. Az énekesnő elárulta, hogy mikor pattant ki az első szikra, az Éden Hotel műsorvezetője pedig azt is megosztotta, hogy mivel töltik az idejüket.

“Nagyon sok év után, most először kell udvarolnom, de én ezt élvezem. Minden napot úgy élünk meg, mintha az az első randink lenne. Az a legfontosabb, hogy időt töltsünk együtt és beszélgessünk. Órákat tudunk beszélgetni, sőt éjszakákat tudunk átbeszélni tartalmasan, miközben megismerjük egymást” – mondta az Aktívnak Krisztián.

Laura rajongóinak többsége már most ki van akadva, és féltik kedvencüket a hírhedt celebtől, ennek ellenére a 26 éves lány nagyon szeretné megismerni választottja igazi személyiségét. Annyira fontos számára az új kapcsolat, hogy eddigi fogadalmát is megszegte miatta.

“Tudatosan távol tartottam magam a médiától, az én magánéletemről nem is lehetett semmit hallani. Ez most egy nagy bátorság volt, hogy felvállaltuk, de fontos nekem, ami kettőnk között van, ezért beszélünk most erről” – mondta az énekesnő.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik