Szórakozás

Éden Hotel: Patriknak és Adrinak már elege van egymásból

A reality szerelmespárjának kapcsolata hanyatlóban van, mindketten szabadulnának már a másiktól.

Felhők gyülekeznek az Édenben, legalábbis Adri és Patrik feje fölött mindenképp. A pár már a játék első napja óta együtt van, és úgy tűnt, valódi érzelmek vannak kibontakozóban, most azonban elég rosszul áll a szénájuk. Habár szexuális együttléteikkel elmúlatják az időt, azon kívül már csak a másik idegeire mennek. Patriknak elege van párja állandó hisztijeiből, ezért alig várja, hogy lecserélhesse őt egy új csábítóra.

“Végre el kell kezdenem játszanom. Ha bejön egy új csaj, akkor el fogok vele kezdeni spanolni, és az Adrinak keresni kell egy másik párt, mert én ezt már nem akarom. Most nem viccelek. Állandóan veszekszünk, és nem bírom már, elegem van már belőle” – fakadt ki Patrik legjobb barátjának, Bencének.

Adrit se kell félteni, titokban már ő is azt tervezi, hogy véget vet kapcsolatának, hiszen nagyon unja, hogy párja folyamatosan testsúlyára tesz csípős megjegyzéseket: “Utálom ezt, nagyon elegem van már belőle, és egyre jobban” – elégedetlenkedett Tinának Adrienn, aki Costa Ricából hazatérve nagyon lefogyott.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik