Szórakozás

Éden Hotel: Patrik mindennek elmondta Adrit

Éden Patrik (éden patrik, )
Éden Patrik (éden patrik, )

A fiúk csúnyán kibeszélték a strandon lévő lányokat, még az elvileg szerelmes focista sem kímélte párját. Sőt.

Kimenőt kaptak az Éden-lányok, akik a változatosság kedvéért fürödhettek és napozhattak egyet. Jó, ezúttal mindezt a tengerparton tehették a hotel helyett, ahol a fiúk nagyon élvezték az átmeneti szinglilétet. Annyira, hogy a csajmentes időszakot arra használták, hogy gusztustalan módon kielemezzék a lányokat, beleértve saját párjaikat is. 

Patrik például Jabbának és szumósnak titulálta állítólagos szerelmét, sőt azt is elemzgette, mennyire zavarja, hogy Adri még a tányér aljából is kinyalja a zsírt. Új taktikaként pedig azon gondolkozik, hogy tovább hízlalja a lányt, hohy így senkinek se kelljen.

Peti még tovább ment, és Nórit egyenesen útszélén álldogáló lányokhoz hasonlította. Gyula volt az egyetlen, aki nem vett részt a társalgásban, és a kamerák előtt elmondta, mennyire rosszul esett neki, hogy párját bántották. 


Ami még történt:

  • Megérkezett Gábor, aki rögtön védettséget kapott, és irritáló nagyképűsűgével nemigen lopta be magát a többség szívébe. 
  • Kivéve Nórit, aki már az első este a jakuzziban csókolózott az új fiúval, akiről elárulta azt is, hogy abszolút a gyengéje.
  • Bence Tinával való kellemes éjszakájáról mesélt. 
 

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik