Szórakozás

Éden Hotel: Peti védettséget kapott, Adriék a függönyben szexeltek

Az új srác, Gábor blőd hibája miatt, a reality legtaktikusabb játékosa nagy előnyhöz jutott, de a hotel szexgépezete sem állt meg.

Az Éden Hotel legutóbbi beköltözője, Gábor egyetlen feladatot kapott, nem árulhatta el 24 óráig senkinek azt, hogy egy védettség kártya van a birtokában, amit szabadon odaadhat bármelyik fiúnak. Mivel nem tudta tartani a száját, elveszítette a lehetőséget, amit Berki közölt is vele. Hogy biztosan mindenki felfogja a dolgot, a műsorvezető apró cafatokra tépkedett egy “védettség” feliratú papírlapot. Ezt követően a többiek szavazták meg, hogy ki érdemes a jogra. A játékosok közül öten is Petinek adták a lehetőséget, így a taktikus srác a legnagyobb biztonságban szövögetheti tovább fondorlatos terveit.

A nagy cselszövések közepette azért arra is maradt energiája az Éden lakóinak, hogy a szexualitásra is áldozzanak. Tina ismét beadta a derekát Bencének, annak ellenére is, hogy reggel megfogadta, nem tesz többé ilyet. Adri és Patrik pedig egészen kreatív módon oldották meg az összebújást. Ezúttal a sátorépítés helyett, a függönybe csavarták be magukat. Nóri is egyre nehezebben parancsol megálljt vágyainak. Gábornak már most kijelentette, hogy ha egy párt fognak alkotni, akkor szóba jöhet a szex.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik