Szórakozás

Bereczki baseballütővel állt volna bosszút

A színész legújabb darabja kapcsán ismerte el, hogy gondolatban már ő is tett szörnyű dolgokat.

Berczki Zoltán egy pszichopatát alakít a Lepkegyűjtő című darabban, amire rengeteget készült. Börtönökbe látogatott el, és több pszichológiai esetet is tanulmányozott, hogy hiteles tudjon lenni. Most a Mokka stúdiójában árulta el, hogy a történet elmebeteg főszereplője nem is áll tőle olyan távol, hiszen a normális embereket csak egyetlen kapcsoló választja el attól, hogy sötét gondolataiknak szabad utat engedjenek.

“Féltem a szereptől, de folyamatosan azokat a helyzeteket keresem, amikor kilépek a komfortzónámból. Az az érdekes, hogy nagyon könnyű pszichopatává válni, ez egy rémisztő felismerés. A civilizáltságunk az, ami elválaszt minket a gondolataink megvalósításától” – kezdte Bereczki, aki arról is mesélt, hogy ő fejben, hogyan vett volna revansot azon, aki keresztbe tett neki.

“Ha őszinték vagyunk, akkor már mindannyian voltunk olyan mérgesek valakire, hogy megterveztük, hol vesszük meg a baseballütőt, hogy a számla alapján ne találjanak ránk. Mind voltunk már annyira feldúltak, hogy ez végigment a fejünkön.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik