Szórakozás

Lelke sötét oldalával találkozott Bereczki Zoltán

Eltorzult arccal üvölt a legújabb darabjában a veszélyes őrültet alakító Bereczki, aki felfedezte, hogy benne lakozik gonosz.

Bereczki Zoltán az elmúlt heteket komoly ráhangolódással töltötte, hogy a leghitelesebben alakíthassa a pszichopatát a Lepkegyűjtő című da­rabban. Eddig legközelebbi családtagjai sem látták soha eltorzult arccal üvölteni az egyébként halk szavú színészt, most azonban változott a világ, mert életében először szabadjára engedi az érzelmeit.

“Megrázó élmény a saját lelked sötét oldalával találkozni. Életem egyik legnagyobb kihívása elé állítottam magam azzal, hogy belevágtam a pszichothrillerbe, no de egyáltalán nem azért, mert annyira nehéz lenne átszellemülni gonosz és indulatos nőrablóvá. Sőt… Azért nehezen megugorható akadály, mert találkoznom kellett az igazi önmagammal. Egy nagyon ke­mény önismereti tréningen vagyok túl, és az éle­tem­ben ezzel olyan kilométerkőhöz értem, amire mindig emlékezni fogok. Pszichopatát játszani izgalmas kaland, egy nagy felismerés, hi­szen egy idő után ráébred az ember: az a gonosz férfi, aki egy kiszolgáltatott, gyenge lányt kínoz: te magad vagy. Én magam vagyok. Az is én vagyok” – mondta a Borsnak Bereczki, aki hozzátette: válása nélkül nem tudta volna eljátszani ezt a szerepet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik