Szórakozás

Barátságban válik VV Tommyboy

Peren kívüli megegyezés lehet Könyves Tamás válásából. A volt vv-s még ajándékot is vitt feleségének a bíróságra.

Több mint egy év után úgy néz ki, hogy véget ér Tommyboyék válásának jogi procedúrája. A valóságshow-hős és felesége, Anett ma a Dunakeszi Járásbíróságon egy jó hangulatú tárgyalás keretein belül egyezkedtek.

“Az idő megtette a hatását, szerintem már mindketten pozitívabban látjuk a dolgokat. Kettesben nem beszéltünk, de több tekintetváltás, egy-egy mosoly és tiszteletteljes köszönés is volt, ami komoly előrelépés a korábbiakhoz képest. Anettnek vittem egy ajándékot is, egy eszmei értékű dolgot, ami az én birtokomban volt, és sokat jelent neki. Párkapcsolat már biztosan nem lesz közöttünk, de talán évek múltával barátság még igen” – mondta a Hír24-nek Tommyboy.

A Való Világ egykori szereplője abban bízik, hogy a következő hetekben alá tudják írni a peren kívüli megállapodást, amelynek részleteiről nem szeretett volna beszélni. Ez talán érthető is annak a fényében, hogy az elmúlt egy évben szinte minden ocsmányságot egymás fejéhez vágott a két fél.

“Javaslom a válófélben lévő pároknak, hogy próbáljanak megbékélni, mert csak a saját maguk életét keserítik meg a bosszankodással. Mióta ez megérett bennem, sokkal jobban tudok például a munkámra koncentrálni. Az öcsémmel, Karcsival dolgozunk együtt több fronton is, barátnő viszont szerintem egy ideig még nem lesz az életemben” – tette hozzá Könyves Tamás.


Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik