Szórakozás

Tommyboyt éveken át eltartotta a felesége

Anett állítólag több tízezer eurónyi összeget utalt még akkor szerelmének, aki a házában élt.

Mint még áprilisban megírtuk, VV Tommyboy válik feleségétől, a volt felnőttfilmes Anettől. Arról is tudni lehetett, hogy a felek nehezen egyeznek meg, ám a Blikk mai számából kiderül, hogy a feleség szerint a volt valóságshow-hős csúnyán kihasználta őt.

Míg Anett külföldön pénzt keresett, férje itthon volt, és vállalkozásuk ügyintézésével volt megbízva. Azt állítja: Tommy folyton pénzt kért tőle, amit haza is küldött férjének rezsire és egyebekre. Anett azt is mondja: több tízezer eurónyi összeget utalt még akkor szerelmének, amit számlákkal is tud bizonyítani. Persze amikor hazajövetele után számon kérte, hová tűntek az összegek, szó szót követett, és elmérgesedett a viszony közöttük. A pár hosszú idő után a válóperes tárgyalásukon találkozott először, ügyük azonban azóta már a rendőrséghez is eljutott, mert Anett nemrég feljelentést tett ismeretlen tettes ellen. Állítása szerint amíg ő külföldön dogozott, lakásukból szinte minden érték eltűnt.

Fotó: TV2

“Nagyon sokat dolgoztam, rengeteg pénzt küldtem neki, hogy meg tudjon élni. A legnagyobb csalódás mégis az elmúlt hetekben ért, amikor hazaértem. Amióta a viszonyunk megromlott, nem élek a saját lakásomban, albérletben lakom, amikor hazajövök. Legutóbb el akartam hozni pár dolgot, azonban üres lakás fogadott. A zárat ugyan nem rongálták meg, s a jelek szerint az elkövető pontosan tudta, hogyan tüntesse el a biztonsági kamera felvételét. Eltűnt a laptopom az összes munkámmal, életemmel. Az ékszereimnek, de még a fűszereknek és a felmosóvödörnek is a hűlt helyét találtam” – mondta a Blikknek a jelenleg táncosnőként dolgozó Anett.

Tommyboy másképp emlékszik a dolgokra. A lapnak viszont csak annyit mondott, hogy jelenleg minden per és megbeszélés alatt van, ezért nem kíván nyilatkozni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik