Szórakozás

Tommyboy állítólag verte exét

Anett azt állítja, hogy házasságuk alatt nem volt ritka a tettlegesség.

Az éppen válófélben lévő VV Tommyboy és párja, Anett között egyre súlyosbodik a vita, amelynek alapja a vagyonmegosztás.

A ValóVilág-hős nejénél saját bevallása szerint akkor telt be a pohár, amikor férje leöntötte egy vödör hideg vízzel. Az eset minden kétséget kizáróan egy szóváltás után történhetett, ám a nézeteltérés semmiképp nem igazolhat ilyen viselkedést. Az erőfölényét kihasználó férfi keze állítólag nem egyszer járt el, mindez válóperi tárgyalásukon is szóba került, amit jegyzőkönyvbe is vett a bíróság.

“Folyamatos veszekedések, megalázások, tettlegesség, minden megtörtént, ami ilyenkor szokott. Láthattam volna a jeleket előre, lehetett hallani Tomi agresszivitásáról, de azt gondoltam csak szóbeszéd, velem nem történik meg. Pedig megtörtént és ennél még sokkal több is. Már a tavalyi évben, miután túl voltam a nyakamba zúdított vödör vízen és néhány kapott pofonon, megmondtam Tominak, nem folytatom vele tovább és beadom a válópert. Tisztában vagyok azzal, hogy a jó házassághoz két ember kell, talán én sem voltam mindenben tökéletes. Talán úgy hittük, a másikért meg tudunk változni, vagy toleránsak tudunk lenni egymás iránt. Sokszor gondoltam a megaláztatások alatt, hogy valamit rosszul tettem, megpróbálom másképp csinálni és akkor még helyre lehet hozni mindent. De nem lehetett, tévedtem és csak azt sajnálom, hogy nem hamarabb léptem” – mondta a Vasárnapi Blikknek Anett.

Tommyboy továbbra sem akar nyilatkozni az ügyben, a bíróság előtt azt mondta, hogy nem bántotta a feleségét.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik