Szórakozás

Ördög Nóra a Mónika show-ban tanulta meg a szakmát

A műsorvezető elismerte, hogy a show vendégeinek nem feltétlenül volt jó a szereplés.

Az RTL Klubtól tavaly a TV2-höz igazolt Ördög Nóra néhány napja a Budapesti Corvinus Egyetemen tartott előadást férjével, ahol eddigi karrierje minden állomása szóba került. A műsorvezető elmesélte, hogy gyakornokként kezdte az RTL Klubnál, kávét főzött, adásmenetet fénymásolt, majd utána jött a Mónika Show, ahol castingolnia kellett a szereplőket.

“Megkaptuk a témát, például: segítség, ver a férjem, beültünk az autóba a kollégáimmal, és mentünk vidékre az emberekhez. Meg kellett velük találni a hangot, megnyitni őket. Nem volt ez feltétlenül jó nekik, de azt gondolom, nagyon rosszat nem tettünk senkivel, kimondódtak dolgok, rendeződtek viszonyok és nyilván kaptak útiköltséget. A múltamnak ez az a része, amiről az gondolható, hogy nem dicsekszem vele, de ekkor tanultam meg mindent a szakmáról” – idézi a Bors Nóra szavait.

A műsorvezető arról is beszélt, hogy számára leginkább azért érte meg a csatornaváltás, mert már önálló személyiségként tartják számon. “Én voltam az RTL Klub-os Ördög Nóri, most meg Ördög Nóra vagyok, önálló személyiség, aki műsort vezet, éppen a TV2-n” – mondta.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik