Szórakozás

Elveszett korszakairól mesélt Ördög Nóra

A TV2 műsorvezetője többször váltott már hirtelen azért, mert nem volt jövőképe.

Ördög Nóra egy kerekasztal beszélgetésen próbált segíteni beszélgetőtársaival azokon, akik nem találják az útjukat. Elárulta, hogy ő is többször érezte már magát elveszettnek.

“Voltak elveszettebb időszakaim, és mindig amikor azt érzem, hogy nem látom a jövőt, nem pontosan érzem, hogy merre van az előre, akkor tudom, hogy valamit váltanom kell. Ilyen váltásom volt már a magánéletemben és a munkámban is. Nekem azt hiszem ez az egyetlen iránymutatás, az érzékeimre próbálok hagyatkozni az ilyen szituációkban, hogy mit súgnak az ösztöneim, és milyen jövőképem van egy-egy helyzetben. Ha nincs jövőképem, akkor valamin változtatnom kell” – mondta az RC News-nak Ördög Nóra, aki azért egy dolgot egészen tudatosan vezérel.

“Például nagyon próbálok arra odafigyelni, hogy a párkapcsolat legalább annyira fontos és hangsúlyos szerepet kapjon a mi életünkben, mint a gyerekeinkre való odafigyelés. Kicsit megőrizni az anyuka és apuka üzemmód mellett a férfi és nő viszonyát is a házasságunkban, mert hosszútávon én ebben hiszek” – tette hozzá a műsorvezető, aki nemrég azt is elárulta, hogy miért nem való politikusnak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik