Szórakozás

Ördög Nórának nagy félelmével kellett szembenéznie

Az ének iskolájának igazgatónője sok mindent bevállal a kisdiákok kedvéért. Legutóbb például saját korlátait is sikerült megugrania.

Múlt hét vasárnap elstartolt Az ének iskolája, a műsorba került tehetséges fiatalokat pedig szokás szerint az igazgató, ezúttal Ördög Nóra értesítette a jó hírről. A műsorvezető ráadásul minden alkalommal különleges módon közölte a gyerekekkel az örömhírt. Mazsorettnek, tűzoltónak és pizzafutárnak is beöltözött Nóri, a következő adásban pedig búvárként is láthatjuk. Utóbbinak azonban nagy félelemmel vágott neki.

“Volt egy korábbi rossz élményem. Egy forgatás miatt egyszer merülnöm kellett, de az nem sikerült annyira jól, mert bepánikoltam. Arra emlékszem, hogy próbáltam feljönni a felszínre, de az ólomnehezékek miatt ez nem annyira egyszerű feladat. Akkor úgy gondoltam, hogy soha többé nem húzok búvárfelszerelést, de mivel Annát épp a búvárvizsgáján akartuk meglepni, nem volt más választásom. Leküzdöttem a félelmem. Nagyon kellett arra koncentrálnom, hogy ne törjön elő belőlem a régi érzés, de Anna miatt ezt meg kellett tennem. Szerencsére sikerült, a kislány pedig örült, hogy bekerült a műsorba, én meg újra kedvet kaptam a búvárkodáshoz” – árulta el a Blikknek Nóra.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik