Szórakozás

Szinetár Dóra újra férjhez megy

A színésznő ujjára harmadszorra is gyűrűt húztak. Makranczi Zalán karácsonykor kérte meg a kezét.

Szinetár Dóra 2012 nyarán, A mizantróp című darab próbáján szeretett bele Makranczi Zalánba. Kapcsolatuk éppen akkor kezdődött, amikor második férjével, Bereczki Zoltánnal bejelentették, hogy elválnak útjaik. Közel három év után pedig új szintre lépett kapcsolatuk. A Blikk információi szerint a színész karácsonykor, az egész család előtt tette fel Dórának a nagy kérdést.

“Nem lehetett nem észrevenni, hogy Dóri mennyire boldog. Zalánnal nagy szerelemben élnek, így sejthető volt, hogy idővel megkéri a kezét. Úgy tűnik, nem akart tovább várni, hiszen Dóri ujján ott csillog az eljegyzési gyűrű. Nem volt nagy felhajtás az eljegyzés miatt, de annál bensőségesebb volt” – mesélte a lapnak egy közeli ismerős, ami után az újságírók a színésznőt is felhívták, hogy gratuláljanak neki.

“Nagyon köszönöm! Tényleg eljegyeztek, nem tagadom le. Sosem titkoltuk, hogy már harmadik éve nagy boldogságban élünk együtt. Nagyon örültem Zalán kérdésének, és egyértelmű volt, hogy mi a válaszom. Ennél többet azonban nem szeretnék ezzel kapcsolatban mondani” – újságolta Szinetár.

Fotó: MTI

Ajánlott videó

Olvasói sztorik