Szórakozás

Herczeg Zoltánt az esküvő előtt hagyta faképnél szerelme

A magyar divattervező lagzija múlt hétvégén lett volna esedékes, ám menyasszonya a lánykérés után elhagyta.

Az Amerikát is megjárt divatszakember, Herczeg Zoltán három évvel ezelőtt még arról nyilatkozott, hogy nem vágyik házasságra, ő ugyanis csak a szerelmet keresi. Ezzel szemben legutóbbi párjába annyira belebolondult, hogy még a kezét is megkérte. Ezért törte meg különösen az, amikor barátnője négy nappal az eljegyzésük után, se szó, se beszéd eltűnt az életéből.

“Ma lett volna az esküvőm, április 11.-én, a költészet napján. Ám Ő másképp gondolta, meggondolta, lelépett. Négy nappal az eljegyzésünk után. Iszonyú mélyre süllyedtem, dühös voltam és sértett, tébolyult és végtelenül szomorú. Keservesen csalódott. Szörnyen haragudtam rá” – írta közösségi oldalán Herczeg, aki azt is elárulta, hogy ma már lezárta exével kapcsolatos érzéseit, főleg, hogy a nő azóta mással boldog.

A tervező saját posztja alá kommentet is írt, amiből azért kiérződik, hogy a fájdalom és keserűség még nem múlt el belőle teljesen: “Nálam, itt alig használt jegygyűrű eladó!!! Tényleg, össz-vissz 4 napot volt használva, ha volt egyáltalán. Dobozostól, számlástól, zsírpapírostól visszakaptam, be volt adva a kis közértbe alul a házam alatt, ott vettem át a pultos nénitől, még a masni is rajta volt. Semmi baja nincs, karcmentes és érzelemmentes, még jó lehet valakinek, csak tessék-tessék!!!”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik