Szórakozás

Schobert Norbi újra feleségül vette Rubint Rékát

A fitneszpár üzleti ügyekben utazott Las Vegasba a hét elején, de Norbi időközben egy titkos esküvőt is megszervezett.

Schobert Norbi és Rubint Réka legutóbbi nagy fogása Andre Agassi, aki cégük reklámarca lett. Hétfőn hozzá, és feleségéhez, Steffi Grafhoz utaztak ki Amerikába, és akkor azt ígérték, minden álmukat valóra váltó, nagy hírrel térnek majd haza. Erről egyelőre még nem esett szó, az viszont kiderült, hogy a szerelmesek megint örök hűséget fogadtak egymásnak.

“Egy közös üzletnek köszönhetően kapcsolatban állunk velük, és most meghívást kaptunk az otthonukba is. Én pedig úgy gondoltam, ezúttal szeretnék maradandó élményt szerezni a feleségemnek, úgyhogy megszerveztem egy titkos esküvőt. Mindig irigykedve figyeltem a filmeken a Las Vegas-i villámesküvőket, és arra gondoltam: ha már ott vagyunk, miért ne venném el újra azt, akit szeretek? Arról már nem is beszélve, hogy isteni csoda történt, mert amikor ki kellett választanunk a kivonulózenénket, a kápolna irodájából felcsendült az Aerosmithtől az I don’t Want to Miss a Thing című szám, amire a szívműtétem előtt Rékának készítettem egy személyes videót. Úgy éreztem akkor, hogy Isten valóban lát engem” – mesélte Norbi a Blikknek.

 Fotó: Facebook

Az Update atyja arról is beszélt, hogyan csalta el Rékát a frigy helyszínére, ami után egy vacsorával ünnepeltek a teniszcsillagok házában. A menüt pedig nem más készítette számukra, mint Steffi Graf.

“A vacsorát megelőző délután, rávettem Rékát egy kis városnézésre. A kápolna ajtajában elhelyezett házasságkötési szándékunkat jelző táblát megpillantva azonban Réka számára is azonnal világossá vált, valójában miért vagyunk ott.”

Ajánlott videó