Szórakozás

Nővé alakította magát Herczeg Zoli! Íme

Rendhagyó módon kívánt kellemes ünnepeket barátainak a divattervező. Herczeg Zoli melleket, hosszú hajat és csábos télanyó ruhát "öltött" magára.

Valamilyen elvadult ötlettől vezérelve Herczeg Zoli nőként tolmácsolta karácsonyi jókívánságait a facebookon. A divattervező formás keblekkel, hosszú barna hajjal, szexi télanyó ruhával és piros mikulássapkával tuningolta fel magát. Az összemontázsolt fotó percek alatt több ezer emberhez jutott el az interneten, akik nevetve fogadták az eddig sem visszafogott stílusáról ismert Herczeg Zoli új húzását.


A divattervező idén képeslapok és sms-ek küldözgetése helyett inkább egy személyre szóló internetes köszöntéssel szeretett volna kellemes ünnepeket kívánni. Célját el is érte, ugyanis a furcsa köszöntésre mindenki felkapta a fejét.

“Rajzolás közben valamelyik este a kedvesem gyönyörűszép karácsonyi fotóját nézegettem, aztán egy pihent pillanatomban eszembe jutott, hogy egy kicsit átalakítom. Egy képszerkesztő programmal két perc alatt el tudtam készíteni ezt a montázst két képből és amikor elküldtem neki, nagyot nevetett. Azt gondoltam, hogy ha ennyire tetszik neki, akkor megosztom a világgal is. Szerettem volna, hogy mindenkinek vidám karácsonya legyen” – mondta nevetve Herczeg Zoltán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik