Szórakozás

Gesztesi elárulta, ki az igazi nő az életében

Gesztesi Károly (Gesztesi Károly)
Gesztesi Károly (Gesztesi Károly)

A színésznek nem Claudia jelenti a biztos hátteret.

Gesztesi Károly nem könnyű időszakot él meg mostanában; a Jóban Rosszban sorozatból kirúgott színész alkoholproblémáitól volt hangos a sajtó az elmúlt hetekben, és az is felröppent, hogy Liptai Claudia az, aki segít neki kimászni a gödörből. Gesztesi most a Story Magazinban árulta el, nagyobb gyermekei anyja az, aki biztos hátteret jelent számára.

“Szerencsés vagyok, hogy Niki van az életemben. Noha hivatalosan nem vettem el, gyönyörű fiaink vannak, és én a feleségemnek hívom őt. Akár egy angyal, úgy vigyáz rám. Vele bármit megoszthatok, ő megért, és támogat engem. Nem kiabál, nem fenyegetőzik, nem bánt, nem követelőzik, nem okoz nekem fájdalmat. Ő csupán szeret, és évek óta csendben tűr. (…)

Niki a kettős életem örök kísérője, hiszen bárki volt, lesz is az életemben, hozzá akkor is ragaszkodni fogok. Ő az ideális társ, az igazi nő számomra. Bármit teszek, nem ítélkezik, hanem segíteni próbál. (…) Nagyon sok kalandom volt az életemben, de azt a fajta törődő, nem számonkérő szeretet, amit tőle kapok, nemigen tapasztaltam másnál ” – mondta el a színész, aki utólag úgy véli, nem volt túl jó ötlet annak idején régi és új családját, Nikit és Claudiát egymás mellé költöztetnie.


Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik