Szórakozás

Éden-humor: Adri kupakos napozása után Nóri sírja is elkészült

Éden Adrienn (éden adri, éden hotel, )
Éden Adrienn (éden adri, éden hotel, )

Látványosan unatkoznak már az Éden Hotel lakói. A Costa Rica-i luxusszállóban vicceskedéssel próbálják elütni az időt.

Nem csak balhéktól hangos az Éden Hotel; a másfél hónapja bezárt játékosok újabban poénkodással dobják fel hosszú napjaikat. A humorukat főként a fiúk csillogtatják, és naná, hogy leginkább a lányok rovására. Még egy szimpla napozásban is meg lehet látni ugyanis a vicc lehetőségét.

Ehhez mondjuk Adrienn abszolút tálcán kínálkozott, amikor bikinfelsőjét levetve, bimbóját kezével takarva próbálta cicijét is barnítani. A művelet “egyszerűsítéséhez” Peti két kupakot kínált fel a lánynak, aki szemrebbenés nélkül hülyét csinált magából, és valóban kupakokkal a bimbóin folytatta a napozást, ahogy ez a videóban is látható.

Na de nem ez volt az egyetlen humorforrás a medence partján; a mormotaüzemmódban működő Nórit szokásos szunyókálása közben találták meg az Éden-fiúk. Időt és fáradságot nem kímélve kövekkel és gyertyákkal rakták körbe a hasonfekvő lányt, sőt még egy keresztet is barkácsoltak, amit a feje fölé tűztek. Az enyhén morbid tréfán azért ébredés után maga az érintett is jól szórakozott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik