Szórakozás

Éden Beus nem is emlékszik a pofonokra

Az Éden Hotel cicababája kezet emelt társára, ami miatt repülnie kellett, de egyáltalán nem bánja tettét, igaz nem is emlékszik rá.

Az Éden Hotel kedd esti összefoglalója rengeteg izgalmat tartogatott. Habár már hónapok óta tudtuk, hogy Éden Beust kizárják a játékból tettlegességig fajult vitája miatt, az ominózus jelenetnek csak most lehettünk a szemtanúi. A 19 éves szilikoncsoda azután pofozta fel párját, Ádámot, hogy az többször is leprostizta. Beus most azt mondja, egyáltalán nem bánta meg tettét, habár nem igazán emlékszik a történtekre. A lány arról is mesélt, hogy mi vezethetett idáig.

“Be­rúgtunk mindannyian az ominózus este, és olyan jelzővel illetett, amit nem hagyhattam. Azt gondolom, megérdemelte, ami történt. A pultnál, majd kétszer a folyosón is megütöttem. De az egészre nem is emlékszem, nem voltam magamnál. Két hetet töltöttem bent, borzasztó részeg voltam, a szexhiánnyal is küzdöttem hetek óta, és a műsor kezdetén a családomtól is úgy búcsúztam, hogy akadtak tisztázatlan nézeteltérések. Ezek vezethettek el idáig: életemben nem bántottam senkit” – árulta el a Borsnak Beus.

Ma este elszabadulnak az indulatok az den Hotelben! Pr perc s kezdnk.

Posted by Éden Hotel TV2 on 2015. április 7.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik