Szórakozás

Éden Hotel: Beust kizárták, Ádámot megbüntették

A valóságshow idei szériájának első verekedését minden játékos megszenvedi.

Mint megírtuk, az Éden Hotel keddi adásában Beus háromszor is megütötte Ádámot, amiért a fiú hosszan provokálta és csúnya szavakkal illette egy bulin. Az indulatok azóta sem csillapodtak, a szerdai részben a másnap reggeli eseményeket láthatták a nézők. Mindketten ingerülten idézték fel a konfliktust, Ádám azonban bocsánatot kért azért azért, hogy ittasan provokálta a lányt. Beus a szemébe sem nézett, viszont azt a riportszobában beismerte, hogy ha nem ivott volna annyit, akkor biztosan nem történik meg a verekedés.

Azonban ez már megmásíthatatlan, és a játék szabályai szerint kizárással jár. Ezt maga Berki Krisztián nyomatékosította a játékosoknál, és felszólította Beust, hogy azonnal csomagoljon, és hagyja ott a hotelt. Ádám is büntetést kapott, neki két nap alatt kell új párt találnia, ami az elmúlt napok fényében talán nem is lesz olyan egyszerű feladat.

De nem csak nekik, hanem Adriennek is húzós volt az este. Szegény lányt a Pandora ceremónián bántották a többiek túlsúlya miatt. Azt kérdezték tőle, hogy miért hízik még mindig, ha a párjának a vékony lányok tetszenek. Erre teljesen kiakadt, hangos sírásba kezdett, és finoman elküldte melegebb éghajlatra az ismeretlen kérdezőt.

Közben Marianna és Gyula teljesítették a küldetésüket, összeállt a pillangójuk. Jutalmuk, hogy kiválaszthatnak egy párost, aki pénteken már nem alkothat egy párt. Választottjukat a csütörtöki adásban fogják megnevezni. Nem lenne meglepő, ha a skacok Snezit és Bencét akarnák gyengíteni, ugyanis Marianna már a visszajövetele óta folyamatosan őket torpedózza.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik