Szórakozás

Valóságshow-szerű műsorral robbant Friderikusz

Április 26-án indul a TV2 vadonatúj formátumú, és eddig példa nélküli új szórakoztató műsora Friderikusz Sándor tolmácsolásában.

Néhány hete már szárnyra kapott a hír, miszerint Friderikusz Sándor új műsorban mutatja meg magát Az ének iskolája után. Pár napja már azt is tudni lehetett, hogy a műsorvezetőt maga Hajdú Péter szerződtette le a produkcióra, most pedig kiderült, miről is van szó pontosan.

Április 26-án startol az Összezárva Friderikusszal a TV2-n. Egy beköltözős valóságshowhoz hasonló térbe és szabályrendszerbe kerül Friderikusz Sándor és vendége egy Magyarországon egyedülálló műsor keretein belül. Nincs kilépés és nincs kapcsolat a külvilággal, 24 óra alatt senki sem tudja megjátszani magát. Az egynapos összezártságból egyórás szórakoztató műsor készül. Nagy beszélgetések, váratlan helyzetek, szélsőséges, nagy érzelmek várhatók az adásokban, ahová a legismertebb magyar sztárok, közéleti személyiségek érkeznek.

“Humán labor, ahogy én nevezem ezt a számomra is kísérleti műsorsorozatot! Magam is izgulok azon, mit kezdünk egymással, alkalomról-alkalomra változó vendégem és én. 24 óra nagyon sok, de arra talán elég, hogy kiről-kiről egy idő után automatikusan lehulljon az esetleg gondosan őrzött álarca” – árulta el Friderikusz Sándor.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik