Szórakozás

Hajdú Péter szerződtette le Friderikuszt

Már szinte biztos, hogy hamarosan elindul a TV2-n Friderikusz Sándor új műsora, amelyre Hajdú Péter szerződtette le.

Mint megírtuk, már néhány napja nyílt titok, hogy Friderikusz Sándor egy új műsorról tárgyal a TV2-vel. Úgy tűnik, gyorsan történnek az események, hiszen a Bors információi szerint a csatorna már le is szerződtette a műsorvezetőt, ráadásul nem is akárhogyan. Állítólag maga Hajdú Péter íratta alá vele a súlyos milliókról szóló szerződést. Nem lehetett könnyű dolga, hiszen Friderikusz tavaly nyáron nem épp barátsággal vált el a csatornától: írásban közölte, hogy nem vállalja tovább Az ének iskolája című műsor vezetését, mert több mindennel nem ért egyet, és ezt „nem különösebben méltányolták” a műsor szerkesztői. De a szóbeszéd szerint alapvetően a TV2-től azóta távozott programigazgatóval volt baja Fridinek.

Azt szóvivője útján cáfolja Friderikusz, hogy nem bírta ki szórakoztató műsor nélkül. Jól megvolt nélküle is, de a TV2 vezetése és Hajdú Péter producer most olyan ajánlatot tett, hogy azt csinál, amit akar! A készítők egyelőre nagyon titkolóznak a műsorról, amiről a Borsnak azért annyit sikerült kiderítenie, hogy egy különleges körítéssel fű­sze­re­zett beszélgetős show lesz, ami tudomásunk szerint hetente je­lent­ke­zik, és nemsokára képernyőre is kerül.

Hajdú is megerősítette, hogy valami készülődik. Arról nyilatkozott a lapnak, hogy nem lesz Fridi főnöke, viszont együtt fognak dolgozni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik