Szórakozás

Fekete Dávid egy 17 éves édesanyába szerelmes

A Megasztár felfedezettje ismét beleugrott egy komoly kapcsolatba, ráadásul kamasz szerelméhez egy kisbaba is jár.

Fekete Dávid az utóbbi években leginkább elfuserált nőügyeivel került porondra. Miután legutóbbi barátnője kidobta azért, mert az énekes még évekkel a válása után is exe, Cserpes Laura után sóvárgott, Dávid elhatározta, hogy csak a flörtöknek él. Kijelentése után néhány hónappal azonban máris változtak a dolgok. Olyannyira, hogy új párjával, már kiscsaládot alkotnak.

A 17 éves anyuka az interneten keresztül vette fel a kapcsolatot az énekessel, akinek “Nem vagy egyedül” című dala öntött belé lelket, miután gyermekének apja elhagyta őt még a kicsi születése előtt.

“Napokig tépelődtem, mert nem szoktam néhány közeli barátomon kívül senkinek írogatni, pláne ismert embereknek, de pár hónapja mégis megtettem. Csupán megköszöntem Dávidnak, hogy milyen sokat segített a dalával. Szó szót követett, majd az első találkozásból rendszeres randi lett. Több, mint egy hónapja pedig együtt járunk, és Dávid nem csak engem, hanem a kislányomat is rajongásig szereti. Igazi apaként imádja” – mesélte a Blikknek Regina.

“Sok mindent átéltem már, és egyet megtanultam: sosem ítélkezem mások felett. Hozzám nagyon jó volt a nevelőapám, aki úgy szeretett, mint a saját gyermekét. Most úgy érzem, a sors is azt akarja, hogy ezt viszonozzam az életnek. Kicsit sem zavart, hogy a kedvesemnek gyermeke van. Olyan érzésem van, hogy végre megérkeztem, és igen, ő és a pici az én családom” – szögezte le Dávid, aki az sem tartja elképzelhetetlennek, hogy barátnőjével a jövőben közös gyermeket is vállaljanak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik