Szórakozás

Ő Rippel Feri fiatal barátnője

Az artista egy hete vallotta be, hogy újra szerelmes, de a 20 éves lány kilétét eddig nem fedte fel. Mi most lerántjuk a leplet.

Rippel Feri legutóbbi kapcsolata a korkülönbség miatt ért véget, hiszen szépségkirálynő exbarátnője mindössze 19 éves volt. Ennek ellenére az artista ismét egy fiatal szépségben találta meg a szerelmet, aki szintén szépségkirálynő.

Feri egyelőre nem szerette volna felfedni kedvese kilétét, ezért csak egy olyan fotót osztott meg kettőjükről, amelyen hátulról látszik a lány, a Mokka adásában azonban elárulta, hogy Dalmának hívják és egy szépségversenyen ismerkedtek meg. Ezek után nem volt nehéz rábukkanni, hogy Nyitrai Dalmáról van szó. A fiatal szépség ráadásul Ferihez hasonlóan titokzatoskodott saját közösségi oldalán.

Természetesen Rippel Ferit is megkerestük, de ő sokat sejtetően csak annyit mondott, egyelőre sem megerősíteni, sem tagadni nem szeretné a dolgot. A Mokkában viszont elmondta, hamarosan szeretnének összeköltözni, és futólag már a gyerekvállalás is felmerült közöttük.

“Én mindenképpen szeretnék majd gyereket. Három hónap után persze még nem mindennapos téma ez köztünk, de volt már róla szó. Dalma az első olyan esetem, amikor ötvöződik a szépség és az intelligencia. Nagyon szeretem, ahogy gondolkodik, elsősorban ebbe szerettem bele, de Dalmát a fiam is nagyon szereti” – mesélte Feri.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik