Szórakozás

Fekete Dávid elképesztő dolgot tett egy randiért

Az elvált énekes nem keres komoly kapcsolatot, de egy-egy flörtért egészen sokáig képes elmenni.

Fekete Dávid olykor még mindig exfelesége, Cserpes Laura után sóvárog, legutóbbi barátnője is éppen ezért tette ki a szűrét. A Megasztár felfedezettje éppen ezért úgy döntött, hogy egy ideig hanyagolja a komoly kapcsolatokat, de persze a csajozást nem.

 Fotó: Facebook

“Már hetek óta levelezek egy lánnyal, akinek nagy álma volt, hogy találkozzon velem. Közöltem vele, hogy nem szeretnék semmi komolyat, de imádok meglepetést okozni” – kezdte Dávid a Blikknek.

A megbeszélt találkájukba azonban hiba csúszott, elkerülték egymást a győri buszpályaudvaron, de az énekes nem adta fel, hogy megcsípje a randit a lelkes rajongóval.

“Követtem egy csornai járatot, és szerencsére meg is találtam rajta Gyöngyvért. Jeleztem a sofőrnek, hogy álljon meg. Amikor a lány meghallotta a dudaszót és a buszsofőr hangos káromkodását, elképedve nézett ki az ablakon. A buszvezető érthető módon nagyon mérges volt, hogy az országúton megállítom a járatát, de amikor elmagyaráztam neki, hogy egy lány miatt ezt muszáj megtennem, szerencsére megértette. Gyöngyvér végül a nyakamba ugrott, és elvittem hozzám…” – mesélt a happy endről Dávid.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik