Szórakozás

Éden Hotel: Megdöbbentő, mibe egyezett bele Melanie

Eden-Melanie(960x640).jpg (éden melanie, )
Eden-Melanie(960x640).jpg (éden melanie, )

A négy nap után kieső, nyilvánosan pisilő lány még távozása után is tudott meglepetéssel szolgálni.

Csiszér Melanie mindössze négy napig tartózkodott az Éden Hotelben, de a rövid idő szinte minden percében sikerült valamivel megbotránkoztatni a társait és a nézőket egyaránt. A Szörnyella de Frásznak is titulált lány folyamatos üvöltözése, féltékenykedés, pólótépése, vad szexpartijai, és nem utolsósorban persze trágársággal megspékelt nyilvános pisilése miatt igen hamar távozásra kényszerült.

Az Éden Éjjel vendégeként azért még egy újabb sokkoló kijelentést tett. Melanie ugyanis elmondta, Ádámmal azt tervezték, amennyiben hosszabb időt bent tölthetnek a játékban, a magát rappernek tartó fiú keres egy lányt, akit szerelme jóváhagyásával “megszaxiztat”. Tenné mindezt csupán csak taktikából, csakis a játék kedvéért – legalábbis így gondolja Melanie, ahogy ezt elő is adta az elképedt Pamelának és Berkinek.

A lány, aki már azért is tombolt, mert Ádám ránézett Snjezi mellére, álítólag egyáltalán nem bánná, ha párját más kényeztetné, hiszen ez az ő jóváhagyásával történne (?!), ráadásul szerinte ez csakis a választott lány számára lett volna megalázó. (??!) A beszélgetésből egyébként az is kiderült, Melanie-t nem zavarja, hogy változatos és igen aktív szexuális életüket mindenki szemügyre vehette, sőt azt is elárulta, nagyon szerette visszanézni az ominózus jeleneteket.

Azért mi mindezek után azt gondoljuk, a tegnap esti kiesést bemutató jelenetnek igazán nem lehet párja….

Ajánlott videó

Olvasói sztorik