Szórakozás

Éden Hotel: Melanie-tól folyton zeng a ház

Eden-Melanie(960x640).jpg (éden melanie, )
Eden-Melanie(960x640).jpg (éden melanie, )

A lány hamar a reality Szörnyellájává vált. Főleg miután sikerült a teraszra pisilnie.

A fenti hasonlat Petitől származik, aki a többiekkel egyetemben nehezen viseli az új lány dührohamait. Melanie már nemcsak szerelmét, Ádámot terrorizálja, hanem Adriennt is megtalálta, és ordítva utasította, hogy költözzön ki a Patrikkal közös szobából. De a focistának is gusztustalanul fröcsögve szidta a lányt. Mondjuk eközben nem vette észre, hogy az egész társaság rajta röhög.

A Pandora ceremónia is leginkább az új párosról szólt; Ádámot nemlétező zenei karrierjével is betalálták, majd pedig Melanie-nak tette fel valaki a kérdést, hogy nem kellene- e gyógyszert szednie a kirohanásai miatt. A lány arca egy tanulmány, a többiek viszont irtó jól szórakoztak a valóban a valaha volt legirritálóbb reality-játékos címért is jó eséllyel induló Melanie-n. És még csak ezután jött a feketeleves…

 

Az egyik névtelen kérdező ugyanis nem túl finoman a lány tudtára adta, hogy beérkezése előtt Ádám közölte, hogy ha nem lenne barátnője, akkor szívesen ágyba vinné Snjezit. Ebből persze ismét oltári balhé kerekedett. Ádám kifakadt, hogy nem bírja tovább elviselni a lányt, aki még a pólót is letépte róla. (Komolyan!) 

Nóri szerint a pár oktatófilmben elrettentő példaként szerepelhetne, hogyan legyünk elrettentő példa, illetve hogyan ne bánjunk a szerelmünkkel. Mit mondhatnánk, ez egy egész jó meglátás…

Az est csúcspontjaként Melanie Snjezivel közösen a teraszra, a mindenki által használt lépcső tövébe pisilt, a többiek szeme láttára. Melanie szerint ez nem volt nagy dolog, “hiszen nem odakakilt”. (Ennek azért igazán örülünk.) Azéet a többiek szerint ez mégiscsak számít; Peti szerint sem Melanie, sem a barátnőjét védő Ádám “nem normális”, konkrétan “teljesen hülyének” tartja őket. Loki szimplán “rohadt undorítónak” tartja a lányok nyilvános pisilését, Bence pedig nagyon dühös volt Snjezire, amiért ő is hülyét csinált magából.

 

Holnap jön a hatodik párválasztó. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik