Szórakozás

Demcsák Zsuzsa szénné cikizte Zámbó Krisztiánt

Az énekest félmeztelen fotója miatt oltogatta a műsorvezető élő adásban.

Zámbó Krisztián, akinek az éneklés mellett újabban a szakácskodás lett a “B” terve, elkezdett készülni a strandszezonra. Edzései eredményéről pedig máris félmeztelen szelfiket készített, amelyeket meg is osztott közösségi oldala követőivel. Demcsák Zsuzsa a Mokkában vonta kérdőre emiatt.

“Ez egy válasz volt még a volt barátnőm meztelen fotóira. Viccelek, igazából van egy edzőterem, ahova járok, és megbeszéltem velük, hogy teszek ki magamról képeket, hogy milyen változásokon megyek át. Meg én is szeretném látni, hogy adott idő alatt, milyen fejlődésen megyek keresztül” – árulta el Krisztián, de mielőtt folytathatta volna, Zsuzsa belevágott.

“Én nem szeretném látni. Van egy esztétikai minimum, amit követni kell. Ne tegyél fel többet ilyen képet, kérlek szépen” – mondta kínosan nevetgélve a műsorvezető.

Krisztián csodálkozva hallgatta mindezt, valószínűleg meglepetésként érte, hogy van, aki nem kíváncsi gyönyörűen kidolgozott testére. Ezért gondolt egyet, és bosszúból meglocsolta Zsuzsit egy olyan büdös kölnivel, amitől a tévés majdnem kifordult a fotelből.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik