Szórakozás

Edit asszony: Krisztián folyamatosan Jimmy hátán kapaszkodik fel

A Király özvegye rendesen beolvasott Zámbó Krisztiánnak, aki szerinte bohócot csinál édesapja emlékéből.

Mint ahogyan arról beszámoltuk, Zámbó Krisztián megidézné édesapja emlékét azzal, hogy egy hasonmás versenyt rendezne egy utazócirkusz segítségével. Ennek kapcsán azt is megjegyezte, hogy Edit asszony jelenlegi párját egyáltalán nem tartja alkalmas jelöltnek.

A hír megjelenése után az özvegy nem tudta türtőztetni magát, és részletesen kifejtette véleményét Krisztiánról:

“Nagyon jó lenne, ha az ‘APU, APU, APU’ már kikerülne az imidzsedből. Ne folyamatosan az Ő hátán kapaszkodj, próbáld meg saját erődből felépíteni a sikered, mint ahogy azt Édesapád tette! A nevére büszke lehetsz, de ne élj vissza vele! Édesapád nem bohóc volt, hogy cirkuszt csinálj az emlékére…
Én büszke vagyok a gyerekeimre, Szebára, és Adriánra, mert ők soha nem éltek vissza az Édesapjuk nevével, neked is ezt kéne követned. Attól nem kell tartani, hogy az emléke elmosódik, de szerintem így csak rombolod azt, amiért Ő nagyon sokat dolgozott, hogy eljusson arra a szintre,hogy ‘Király’-nak nevezzék. (Nem lenne büszke rád Édesapád.)” – írta a kemény sorokat Edit asszony, aki egyúttal társát is megvédte.

“Először is, az Én párom nem 160 centi, hanem 178 centi, 30 éve így hordja a haját, SOHA nem akart Édesapádra hasonlítani, azon kívül már felkérték egyszer egy hasonmás filmhez, de nem vállalta el miattam, és az ÉN gyerekeim miatt.”

Fotó: Story

Ajánlott videó

Olvasói sztorik