Szórakozás

Éden Beus lehet a női Berki

Az Éden Hotel butus cicababája tagadja, hogy a testéből élne, mégis telik luxusautóra, és milliós bundákra, amelyekért még a leölt kisállatokat sem sajnálja.

Éden Beusból gyermeteg viselkedése, felfújt hisztijei, és ostobácska elszólásai után nem sok sütnivalót néznénk ki, mégis nagylábon él. Habár többször is felröppent róla a hír, hogy bájait és szexuális szolgáltatásait dobta a piacra, ő tagadja ezeket. Vagy hiszünk neki, vagy nem, de az biztos, hogy valamiben nagyon ügyes, elnézve azt a luxust, amivel körülveszi magát.

A Bors olvasóriportere például annak volt a napokban szemtanúja, amint Beus egy több milliós csincsillabundát vásárolt.

“Egy belvárosi hotel üzletében láttam meg őt, rögtön felismertem a tévéből. Egy csincsillabundát próbált fel, akciósan kínálták neki hat és fél millióért. Meg is döbbentem, hogy ennyi pénzt bárki ki tud adni egy ruhára, mindenesetre néhány perccel később a bundával a kezében jött ki a boltból” – mesélte az olvasó.

A napilap megkereste a ciciszülinapra készülő lányt is, hogy megkérdezze, miből telik neki minderre, és azt is, hogy nem sajnálja-e a kabát miatt megölt rágcsálókat, de megdöbbentő válasza kísértetiesen hasonlított Berki Krisztiánéra, aki nem hajlandó fizetség nélkül mesélni az életéről. Lehet, hogy Beus még Costa Ricán kapta ezt a tanácsot a műsorvezetőtől?

“Valóban elvittem onnan egy gyönyörű bundát, de senki nem mondta, hogy megvettem. Szeretem a szép ruhákat, de ki nem állom a műszőrmét és a gagyit. Az vesse rám az első követ, aki nem evett még csirke- vagy marhahúst, nem vásárolt bőrcipőt és az autójában sem bőrülés van. S hogy miből telik minderre? Aki elegendő mennyiségű készpénzt ad nekem, annak elárulom a titkom” – válaszolta Beus.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik