Szórakozás

Éden Hotel: Beus poharat vágott Lokihoz

A reality legegyszerűbb játékosánál elszakadt a cérna, de nem! ez még nem az, ami miatt kizárták.

Éden Beusnak már eddigi rövid pályafutása alatt is sikerült maradandót alkotnia a taktikai valóságshowban. A nem túl okos lány, aki beszámolt már szexbalesetéről, ismeri az AIDS ellenszerét, és folyamatosan kedvenc plüssállata, Nózi társaságában tölti az idejét, most nagyon kiakadt az esti buliban.

A magát függőnek tartó lány, már a beköltözése előtt elmondta, hogy ha nélkülöznie kell, akkor nagyon ki tud kelni magából. Igaz akkor a szexről beszélt, ezúttal viszont a cigaretta miatt ütött be a gebasz. Történt ugyanis, hogy a buli hevében annyira belefeledkezett Gergővel a beszélgetésbe, hogy két órán keresztül nem gyújtott rá, amikor pedig pótolni akarta ezt, azzal kellett szembesülnie, hogy a többiek elszívták az összes cigit. Beus ettől annyira kiborult, hogy cifra káromkodások közepette hozzávágta teli poharát Lokihoz, majd hisztizett még egy darabig.

Azt már egy jó ideje tudjuk, hogy Beusnak pofozkodás miatt idő előtt távoznia kell az Édenből, és ez a közjáték már minden bizonnyal kiesése előszobája.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik