Szórakozás

Berki: A nő csak egy eszköz, hogy legyen egy gyermeked

Aki eddig nem kedvelte az Éden Hotel műsorvezetőjét, az valószínűleg ezután se fogja. Újabb magasröptű gondolatokat szórt el életfelfogásáról.

Van egy olyan tippünk, hogy Berki Krisztián ezzel a megnyilvánulásával nem kerül előrébb a celebek népszerűségi listáján, de egyszerűen nem mehetünk el mellette szó nélkül. Szóval Berki épp a párkapcsolatok anatómiáját boncolgatta, amikor kiderült, hogy a bizalom, az elkötelezettség, és egyéb hülyeségek mit sem számítanak, hiszen a nő alapesetben csak egy eszköz a szaporodásra.

“Többször elmondtam már, hogy nem bízom a nőkben. A nő lehetőség arra, hogy gyereked legyen. Lehet mondani, hogy Berki a nőgyűlölő, meg hasonlók, de ez akkor is tény. Szerencsés esetben van fizikai meg biológiai vonzalom, de akkor is csak egy eszköz, hogy legyen egy gyermeked” – kezdte a Borsnak a műsorvezető.

Ezzel szemben azonban állítja, hogy Pamelát – akivel elvileg nincsenek együtt – nem dobná néhány egyéjszakás kalandért. Utóbbit már csak azért se vállalná be, mert “a berki” testét ki kell érdemelni.

“Ha csinálok valamit, azt csak teljes odaadással és erőbedobással teszem. Így vagyok a ma­gán­élet­tel is. Sokkal értékesebbnek tartom a jelenlegi kapcsolatomat – még ha konfliktusos is – annál, hogy belemenjek kalandokba. Pamelával szemben sem lenne fair, másrészt nem fogom elkótyavetyélni a testemet” – mondta Berki, akiről pedig már kezdtük azt hinni, hogy van egy emberi oldala is.

Fotó: Berecz Valter

Ajánlott videó

Olvasói sztorik