Szórakozás

Győzike semmit sem kap az anyai örökségből

A showmant saját családja játszotta ki az elosztásra váró vagyonból.

Győzike jelentős örökségre számított nemrég elhunyt édesanyja végrendeletéből, azonban a Blikk információi szerint kiforgatták az örökségéből, így egyetlen fillér sem jár neki.

“Mindenki tudja, a Gáspár szülők igen tehetősek, nem tagadta ezt Győzike sem soha, vagyis még úgy is hatalmas örökségre számíthatott, hogy a vagyon fele az édesapja nevén van. Kiderült azonban, hogy miközben Marika néni beteg volt, minden férjével közösen szerzett vagyonuk átkerült kisebbik fiuk, Zsolti lányának a nevére. Januárban történtek meg az átírások, a családi ház, a sertéstelep, a luxusautók mind-mind átkerültek az unoka nevére, aki egyébként éppen most töltötte be a 18-at. És mivel egyenes ági ajándékozásról van szó, adózniuk sem kellett az átírt ingatlanok és ingóságok után” – mondta a lapnak a család egy közeli ismerőse.

Gáspár Győző a Blikknek azt mondta, hogy a pénzre semmi szüksége, a fájdalma sokkal nagyobb a történtek miatt. Szembesülnie kellett azzal, hogy a családja betegsége közben mi mindenre vette rá az édesanyját.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik