Szórakozás

Jollyt és Kis Grófót parodizálja az Irigy Hónaljmirigy

Irigy Hónaljmirigy (irigy hónaljmirigy, )
Irigy Hónaljmirigy (irigy hónaljmirigy, )

A mirigyek a No roxa áj című dalt gondolták újra, a videóban Sipos Tomi Jolly, míg Papp Feri Kis Grófo bőrébe bújt.

Sportkocsik és szakadt munkás-verdák jól megférnek egymás mellett az Irigy Hónaljmirigy legújabb klipjében. A mirigyek ugyanis ezúttal az elmúlt időszak egyik legnagyobb hazai slágerét parodizálják. Jolly és Kis Grófo nagysikerű dalát látva és hallva az IHM tagjai úgy döntöttek, ők sem mehetnek el szó nélkül a jelenség mellett.

„A No roxa áj óriási sláger, sok milliós letöltése van, bárhol jártunk az országban, ez a nóta valahogy mindig felcsendült. Ezért egyértelműen úgy döntöttünk, hogy nem szabad nekünk sem szó nélkül elmennünk mellette. Mostanában újra nagyon divatos lett a mulatós műfaj. Szerintem nincs ezzel semmi gond, hiszen mi is nagyon szeretünk bulizni, és megkerülhetetlen tény, hogy ezekre a dalokra mulat mindenki, a fiataloktól az idősebb korosztályig” – magyarázta Sipos Tomi.

Fotó: RedLemon 

„Nagyon jó hangulatban telt a forgatás, szerencsére egész végig sütött a nap. De hiába tűzött a nap, még nincs ereje, Tomival pedig ott álltunk egy szál vékony ingben. Nagyon hideg volt, csonttá fagytunk, de a mirigy miatt, ha kell 12 órát állok a hűvösben” – nevetett Papp Feri, akinek kifejezetten jól sikerült az átalakulása.

A zenekar tagjai azt is elárulták, hogy régi vágyuk vált valóra ezzel a forgatással, hiszen egyik kedvenc filmjük, az Üvegtigris helyszínén vették fel a videót. Az új klip hamarosan debütál, addig is a rajongók az ingyenes Mirigy applikációban meghallgathatják a Nincs Fuxa Jáj című dalt, amely az év végi jubileumi nagykoncerten is felcsendül majd.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik