Szórakozás

Benzinkúton szilveszterezik az Irigy Hónaljmirigy

Az év utolsó napját a Balatonnál tölti az Irigy Hónaljmirigy, de nem pihenni fognak.

A többi hazai előadóhoz hasonlóan az Irigy Hónaljmirigy tagjai is kihasználják a szilveszterben rejlő pénzkereseti lehetőséget, és egész estés haknizással töltik az év utolsó napját.

“Sok fellépésünk lesz a Balaton északi részén az év utolsó napján, és reméljük, éjfél előtt találunk egy benzinkutat, ahol közösen koccinthatunk, bár egyszer már buszmegállónál is szilvesztereztünk. A töltőállomás azért is jobb, mert a kutasok is csatlakozni szoktak hozzánk, sőt már arra is volt példa, hogy kocsonyával is megvendégeltek. Ragaszkodunk ehhez a kis szertartáshoz, hiszen 24 éve egy szilveszteri buliban alakultunk” – mondta a Blikknek Sipos Peti, aki újévi fogadalmat is tett.

“Testületileg tesz komoly fogadalmat az Irigy Hónaljmirigy azon a bizonyos Balaton-felvidéki benzinkúton: ráncba kell szednünk magunkat, mert pontosan egy év múlva leszünk 25 évesek, és 2015 decemberében óriási születésnapi koncertre készülünk.Ezért megfogadjuk, hogy addig lejjebb hagyunk a mulatozással, továbbá a lakomázással és még több sportműsort nézünk!” – tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik