Szórakozás

10 millióra perlik Jolly-t, de ő tagadja a lopást

A felkapott mulatóssztárt plágiummal vádolják legnépszerűbb slágere kapcsán, ami valóban kísértetiesen hasonlít az eredetinek vélt dalhoz.

Jolly és Kis Grofó No roxa áj című slágere már 13 millió kattintásnál tart a YouTube-on, néhány hónapja azonban felröppent a pletyka, mi szerint lopták a dalt. Dirnberger Tímea Kamy azt állítja, hogy a zenei alap az övé, amelyet 2007-ben le is védetett. Kétségtelen, hogy a két mű megtévesztésig hasonlít egymásra, ám Jolly homokba dugja a fejét és rendkívüli észérvekkel tagadja a vádakat.

“Nem nyúltam le. Azt mondom, hogy a dallam biztosan hasonlít. Nagyon sok olyan dal van, ami hasonlít egymásra. Én azt mondom, hogy nem loptam, ő azt mondja, hogy loptam, majd a bíróság eldönti” – mesélte a mulatós a Mokkában, aki influenzára hivatkozva még a tárgyaláson sem jelent meg, de még csak ügyvédje sem képviselte őt.

Az énekesnő egyébként 10 milliós kártérítést követel tőle, de Jolly ragaszkodik a saját igazához, sőt elmondta, hogy a dalt eredetileg egy erdélyi barátjának írta sok évvel ezelőtt, úgyhogy az övé. Punktum. Mindehhez felesége, Suzy bőszen helyeselt, habár tavaly októberben még őt is a napilapokban hordta le

Ajánlott videó

Olvasói sztorik