Szórakozás

Schobert Norbi felfedezett egy új betegséget

A fitneszguru nagyon büszkén újságolta el közösségi oldalán, hogy önerőből felfedezett egy betegséget, de követői hamar felvilágosították, hogy az már régóta létezik.

Schobert Norbi vagy ahogyan néhány kommentelő nevezi ezek után, dr. Schobert nagy orvosi előrelépést tett. Facebook oldalán ugyanis bejelentette, hogy felfedezett egy új betegséget, aminek nevet is adott: szaharotoxis. Az Update atyja ezzel egy újabb burkolt marketingkampányt indított el saját módszere népszerűsítésére. A bibi már csak az, hogy az említett betegség nem is annyira új és felfedezetlen, mint ahogyan azt ő gondolta. Reméljük ezzel a témával nem nyúlt annyira érzékeny területre, mint amikor a plus size modelleket kritizálta.

“Ez egy létező betegség Norbi, és neve is van. A többiek a PCOS/IR témáról mindent leírtak előttem” – írta az egyik rajongó.

“Nem csak a képen szereplő elhízott pacákok betegsége az Ön által felfedezeni vélt (amúgy már létező betegség). Kérem, kérje ki endokrinológus és dietetikus csapat szakmai véleményét is ebben a témában, mert a könnyelmű kijelentéseivel sok éves, kis országunkban nehezen változó munkát rombolhat le” – jegyezte meg egy másik hölgy.

Akadtak persze olyanok is, akik több iróniával vagy egyet nem értéssel fogalmazták meg véleményüket.

“És akkor most minden orvos visszaadja a diplomáját…”

“A Norbi termékeket próbáltam, összeesés szélen voltam, ma már tudom hogy a kevés ch miatt, ráadásul a termékek szójával vannak felfújva.”

Felfedeztem egy j betegsget, nevet is adtam neki: SZAHAROTOXIS (a cukor-sznhidrt s a mrgezs szbl)Tnetei:…

Posted by Norbi Update on 2015. március 26.

Olvasta már? Így várja második gyermekét Gombos Edina.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik