Light

Schobert: Elkeserít, hogy ebben az országban bármi megtörténhet

Schobert Norbi (schobert norbi, schobert norbert, )
Schobert Norbi (schobert norbi, schobert norbert, )

A fitneszguru azt hitte, vége a világnak, amikor kitört a Buda-Cash pénzügyi botránya, hiszen cége ötmilliárd forint értékű részvényét a brókercég jegyezte.

Schobert Norbit leverte a víz, amikor egy héttel ezelőtt robbant a Buda-Cash-botrány. Milliárdos vagyonának ugyanis a 98%-át a fenti brókercég kezelte.

“Az első pillanatok sokkolóak voltak. Leizzadtam és remegtem, amikor megtudtam, hogy a brókercég vagyonát zárolták. Arra gondoltam, úristen, vége a világnak! Van ezer részvényesem, felelősséggel tartozom értük. Azonnal konzultáltam szakemberekkel. Hál’ istennek, részvényt nem, csak pénzt lehet le­nyúlni, hiszen az előbbiek a tőzsdén vannak” – emlékezett vissza Norbi a Borsban.

Az Update atyja azonban már nem aggódik. Részvényeit egy másik céghez viszi, sőt a külföldi tőzsdét is fontolgatja, hiszen értékpapírjai az elmúlt napokban 16 százalékot emelkedtek, értékesebbek, mint a kibocsátáskor.

“Most ott tartunk, hogy három nemzetközi alapkezelő is megkeresett, hogy tárgyaljunk. Hamarosan döntést hozok, hogy melyikhez viszem a részvényeimet. Ugyanakkor mélységesen el vagyok keseredve, hogy ebben az országban bármi megtörténhet. Fontolgatom, hogy külföldi tőzsdére is kiviszem a cégemet” – mondta Schobert.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik