Szórakozás

Norbi tíz évig elnyomta Rubint Rékát

Koczka Máté
Koczka Máté

újságíró. 2015. 03. 10. 06:15

Schobert Norbi hinni sem akart a fülének, amikor meghallotta, hogy mit mondott a felesége.

Korábban a témában:

Rubint Réka meglepő nyíltsággal beszélt az életútjáról egy nőnapi rendezvényen. Mások mellett a Shcobert Norbival 13 éve tartó házasságáról is mesélt a közönségnek.

“Minden szavamat vállalom. Tizennégy éve ismerkedtünk meg Norbival. Akkor is magamat tartottam el, és a házasságomban sem akartam az eltartottak életét élni. Norbi a tenyerén akart hordozni, de én nem szerettem volna elveszíteni azt, ami az életem. Ez pedig a mozgás szeretetének átadása. Valóban volt egy hosszú, tíz éven át tartó véleménykülönbség, de egymáshoz kellett csiszolódnunk. (…) Egy kapcsolat akkor tud jól működni, ha a férfinál úgy tudod elérni azt, amit szeretnél, ha az utolsó mondat az övé. Felnézek a férjemre, so­kat tanultam tőle, neki köszönhetem, hogy megismert az or­szág. Nem született még meg az az ember, aki közénk tudna állni. Mindenkinek ilyen társat kívánok, mert bár nehezen, de hagyta, hogy kiállhassak önmagamért” – nyilatkozta a Borsnak Réka, aki az előadáson azt is elmondta a közönségnek, hogy hosszú ideig tartott kitalálnia, hogyan adhatja férje szájába a mondatokat, úgy, mintha ő találta volna ki őket.

A lap Norbit is megkérdezte felesége előadásáról, ám azt mondta, nem hiszi, hogy Réka ilyet mondott volna.

“Azért nem hiszem el, mert Réka nem szokott így viselkedni. Valóban nem akartam, hogy fitneszteremben dolgozzon, és szerettem volna őt eltartani, de azt gondolom, ez minden családapa kötelessége. Boldogan élünk, engem leginkább az bánt, ha Rékát bántják! Minden szövegkörnyezetből ki lehet valamit ragadni” – mondta a százmillióval beragadt Schobert Norbi a Borsnak.

Pedig Réka tényleg így gondolja. A Velvet tudósítója rögzítette az előadást, és pontosan idézte a szöveget.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

EINDHOVEN, NETHERLANDS - OCTOBER 22:  Balazs Dsudzsak of PSV Eindhoven battles for the ball with Mathieu Valbuena of Marseille during the UEFA Champions League Group D match between PSV Eindhoven and Marseille at the Philips Stadium on October 22, 2008 in Eindhoven, Netherlands.  (Photo by Paul Gilham/Getty Images)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.